Boa Table van Hay geschikt voor professionele omgevingen

Ontworpen als een grote tafel die zowel comfortabel als handig is, is de nieuwe Boa Table by Stefan Diez voor HAY bij uitstek geschikt voor professionele omgevingen zoals conferentie- en vergaderruimten. De royale afmetingen zorgen ervoor dat een groot aantal mensen zich eromheen kan verzamelen terwijl het compact en draagbaar blijft. Het buizenframe van Boa is volledig gemaakt van Hydro CIRCAL aluminium, een gerecycled aluminium gemaakt van minimaal 75% gerecycled post-consumer schroot – dat in Denemarken wordt geëxtrudeerd met behulp van hernieuwbare energie.

Het gepoedercoate aluminium frame van Boa is verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren en kan worden aangevuld met accessoires voor voeding en kabelopslag. Het tafelblad kan worden aangepast in linoleum, laminaat of houten varianten, waardoor klanten een op maat gemaakt silhouet kunnen creëren dat past bij hun stijl en omgeving.

Meer informatie:
HAY
www.hay.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.