Tijdens Dutch Interior Days op 25 en 26 september

Dutch Interior lanceert FW-collecties

Op 25 en 26 september presenteert Dutch Interior, samen met partner Key West Bedding, de fall winter collecties aan haar klanten tijdens de Dutch Interior Days. Het tweejaarlijkse event vindt plaats in het gelijknamige Dutch Interior Experience Center in Barneveld.

Tweejaarlijks event
Dit tweejaarlijkse event kent twee verschillende vormen. Waar de voorjaarseditie draait om één-op-één en persoonlijke aandacht, draait de najaarseditie vooral om samen zijn en de samenwerking vieren. De voorjaarseditie duurt een maand waarbij klanten tijdens een één-op-één-afspraak de nieuwste collecties inkopen. De najaarseditie, en zoals het event er deze september dus ook uit al zien, duurt twee dagen. Twee dagen die een feestelijke en vrije vorm aannemen waarbij klanten vrij in lopen, in de watten worden gelegd en we vooral samen zijn en successen vieren.

Het Experience Center
Het Dutch Interior Experience Center krijgt voor de lancering van de nieuwe collecties weer een volledige make-over. Naast de nieuwe collecties word je geïnspireerd door de mooiste trendkleuren, materiaalcombinaties en uiteraard nieuwste woonstijlen. Na de Dutch Interior Days op 25 en 26 september is het Experience Center weer 6 dagen per week geopend voor iedereen.

Meer informatie:
Dutch Interior
25 en 26 september 2023
Experience Center in Barneveld
www.dutchinterior.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.