Angela van Dongen, formule directeur Decorette:

“Een beetje tegenwind vind ik wel lekker"

Decorette, een franchiseformule van EK DIY, timmert aardig aan de weg. Zo werd onlangs nog een nieuwe vestiging geopend in Made. Met meer dan 50 woonwinkels en shop-in-shops is Decorrette te vinden door het hele land. Echter is het de bedoeling dat het aantal winkels binnen vijf jaar uit wordt gebreid naar 75.


Angela van Dongen, formule directeur Decorette.

Ondanks de (economische) uitdagingen van de afgelopen tijd is formuledirecteur Angela van Dongen vastberaden. In een interview met RetailTrends geeft ze zelfs aan: "Een beetje tegenwind vind ik wel lekker." Voornamelijk het nieuwe winkelconcept dat vorig jaar gelanceerd werd geeft haar hoop. "Daar is alles erop geënt om tot een afspraak met de consument te komen."

Het aanbod van Decorette bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met woonaccessoires. Het assortiment is volgens de nieuwste trends opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast het Decorette-kwaliteitsmerk bestaat het assortiment uit zeven gerenommeerde A-merken zoals Luxaflex, Eijffinger en Arte.

Meer informatie:
Decorette
www.decorette.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.