Ophelia: Flexibiliteit en duurzaam ontwerp in speelse lamp

Flexibiliteit en duurzaamheid lijken tegenwoordig de sleutelwoorden te zijn in design. Het is in deze geest dat Andrea Gelpí en Iratxe González voor ALMA Light de tafellamp Ophelia hebben ontworpen. Het is een origineel armatuur die de gebruiker in staat stelt zijn eigen sfeer mede te ontwerpen door de vier methacrylaat "bloemblaadjes" in mat wit opaal of Black & White te manipuleren die de kap vormen, die met roterende ringen aan de eikenhouten voet is bevestigd.Een ander kenmerkend aspect van het hedendaagse design is de uitgesproken aandacht voor de gebruikerservaring, die niet alleen van toepassing is op het virtuele leven maar ook op onze fysieke omgeving. Ophelia stelt gebruikers in staat om speels te interageren en te experimenteren met de intensiteit en zichtbaarheid van het licht.

Deze tafellamp is verkrijgbaar in twee maten, groot en klein, beide met een E27 fitting en een schakelaar/dimmer handig geplaatst op het snoer, waardoor hij geschikt is voor een nachtkastje, een laag kastje in de woonkamer of hal, of zelfs een plank. Door de rotatie aan te passen, kunnen gebruikers ervoor kiezen om de lichtbron volledig bloot te laten, gedeeltelijk te bedekken of volledig te verbergen en zo de richting en kwaliteit van het licht aan hun voorkeuren aan te passen.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.