Exclusieve dag voor de ambitieuze interieurprofessionals

Business Tuesday is terug tijdens de vt wonen&design beurs

Business Tuesday is terug tijdens de vt wonen&design beurs! Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseert het team van de woonbeurs deze exclusieve dag, enkel voor de ambitieuze interieurprofessional in samenwerking met De Interieur Club en Marie-Gon.

Ben jij op zoek naar écht bruikbare handvatten om je interieurbedrijf vorm te geven, waardevolle lessen van rolmodellen, wil je je netwerk uitbreiden en inspiratie op doen op de beurs? Tijdens Business Tuesday bieden we je dit én meer.

Over BUSINESS TUESDAY
Jij kan op de eerste dag van de vt wonen&design beurs andere ondernemers uit de interieur- en designbranche ontmoeten voor een prikkelend programma bestaande uit een Live Talk met Marcel Wanders, power-up panels, keynote speakers, een business netwerklunch en rondleidingen volgen over de vt wonen&design beurs door de ogen van verschillende experts!

Inspiratie voor interieurprofessionals
Ben jij interieur- of designprofessional op zoek naar verdieping voor je bedrijf of vakkennis? Ben je bijvoorbeeld stylist, ontwerper of productontwikkelaar? Werk je bij een woonbedrijf of ben je ondernemer in de interieurbranche? Dan is BUSINESS TUESDAY er voor jou!

Er staan al meerdere inspirerende sessies van bekende sprekers uit de interieurbranche op het programma. Denk hierbij aan Leen Verstraten (Stijlvol Wonen), Marie-Gon (kleurexpert) en ontwerper Marcel Wanders.

BUSINESS TUESDAY vindt plaats op dinsdag 3 oktober in de EXPO Greater Amsterdam, in Vijfhuizen. Het adres is Stelling 1 in Vijfhuizen. Kom je met de auto? Je kunt goed parkeren rondom de Expo Greater Amsterdam. In dit geval heb je ook een parkeerticket nodig van 15 euro, die je ter plekke bij de kassa kan kopen. Bekijk met deze routeplanner wat de snelste route is naar de vt wonen&design beurs.

De Expo is trouwens ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met het openbaar vervoer is de vt wonen&design beurs goed te bereiken. Zo stopt de bus voor de deur. Plan hier jouw reis naar de vt wonen&design beurs.

Kijk hier voor meer informatie over deze exclusieve dag.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.