Karwei start advies aan huis voor raamdecoratie

Nieuwe gordijnen inmeten. Vraag het de gemiddelde Nederlander en je ziet de twijfel toenemen naarmate de tijd verstrijkt. Meet je op het kozijn, in het kozijn? En welke maat geef je dan precies door bij het bestellen? Daar komt nog bij dat je niet precies weet wat nou mooi staat én het is vaak best een investering. Kortom, een enorm onzekere zoektocht. Karwei neemt dit vanaf nu weg met de nieuwe service: 'Persoonlijk raamdecoratie advies bij jou thuis’. Met deze service ontvangen klanten gratis advies van een raamdecoratie-specialist in hun eigen huis.

Advies op maat aan huis
De 'Persoonlijk advies bij jou thuis’-service biedt klanten persoonlijk advies over stijlen en verschillende soorten raamdecoratie.
Ook kunnen klanten stoffen en materialen van de raamdecoratie in hun eigen huis bekijken. Het advies omvat ook gratis professionele inmeting van de ramen, zodat klanten zeker weten dat hun raamdecoratie perfect past.

Grootste collectie, voor ieder budget
Karwei heeft de grootste collectie raamdecoratie in huis, volgens de nieuwste trends. Of klanten nu op zoek zijn naar hoogwaardige producten die je van een speciaalzaak verwacht, of juist een budgetvriendelijke variant, bij Karwei vinden ze altijd de perfecte match om hun huis nog mooier te maken.

De specialist uit jouw buurt
De ‘Persoonlijk advies bij jou thuis’-service wordt aangeboden vanuit 51 deelnemende bouwmarkten, met verdere uitbreiding gepland.
De service is beschikbaar voor klanten binnen een straal van ongeveer 20 kilometer rondom deelnemende bouwmarkten. Dit maakt de service zo persoonlijk: heb je een vraag, dan kun je bellen of langskomen bij de contactpersoon van de lokale bouwmarkt.

Uitstekende beoordelingen na succesvolle testperiode
Voorafgaand aan de officiële lancering heeft Karwei de ‘Persoonlijk advies bij jou thuis’-service uitvoerig getest bij 8 bouwmarkten. De feedback van klanten tijdens deze testperiode was buitengewoon positief, met een gemiddelde beoordeling van 4,8 op basis van 5 sterren. Deze hoge waardering weerspiegelt de tevredenheid van klanten met de service en onderstreept de waarde van het persoonlijke advies.

Lisa-Marie Klap, Brand & PR manager bij Karwei, zegt hierover: "Bij Karwei begrijpen we hoe lastig het kan zijn om de juiste raamdecoratie te kiezen. Met onze uitgebreide collectie, de laatste trends en lokale adviseurs aan huis, kunnen we onze klanten optimaal helpen bij het maken van de perfecte keuze. En door het gratis, professioneel in te meten, nemen we een stukje stress weg."

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.