Smeldt benoemt exclusieve agent voor Nederlandse markt

Smeldt, een exclusief geurkaarsen merk, is verheugd de benoeming van Sander Berkhof van SB Agency als exclusieve agent voor Nederland aan te kondigen. Na een succesvolle lanceringen van de eerste collectie heeft de sterke groei van Smeldt geleid tot de keuze voor een op agenten gebaseerd distributiemodel. Met deze exclusieve samenwerking maakt Smeldt zich zo op voor een solide groei binnen Nederland.

Smeldt-kaarsen worden geleverd in handgemaakte porseleinen vazen ​​gevuld met de hoogste kwaliteit minerale was en katoenen lonten, afgewerkt met een uniek ontwerp met diepzwarte tinten en glinsterend 10-karaat goud. Het exclusieve parfum is de kenmerkende geur van Smeldt en is samengesteld uit de puurste natuurlijke ingrediënten. Door deze prachtige kaars te branden breng je niet alleen een warme en luxueuze sfeer in je ruimte, maar breng je ook een tijdloos stukje hedendaags design in je leven. Bovendien heb je ook bijgedragen aan de All Out Foundation, de liefdadigheidsorganisatie die Smeldt met trots onderschrijft.

Meer informatie:
Smeldt en/of SB agency:
www.smeldt.com / hello@smeldt.com
www.sbagency.nl / info@sbagency.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.