Mythos T-Shelf: schone lucht en organisatietalent

Keukeneilanden zijn wereldwijd populair zowel in kleine als grote huizen. Dankzij de centrale ligging creëert het een grote open ruimte waar het hele gezin zich kan verzamelen. Daarom is het belangrijk om de juiste eilandafzuigkap te installeren om voor een goede ventilatie te zorgen en tegelijkertijd een verfijnde uitstraling van de keuken te behouden.

Mythos T-Shelf van Franke verfraait elke keuken met zijn schoonheid en uitzonderlijke organisatietalent. De eiland afzuigkap biedt symmetrie - dankzij de 360° bruikbaarheid - en een verfijnde stijl met zijn matzwarte afwerking en chique rokerige glazen planken. De combinatie van functionaliteit en schoonheid met industriële lijnen vormt de ideale aanvulling op een moderne en fris ogende keuken. De twee LED-lichtbalken van de Mythos T-Shelf, met een slimme dimmerfunctie, helpen de perfecte sfeer te creëren om heerlijke gerechten te serveren.

De Mythos T-Shelf heeft ook optimale opbergruimte, om mooie planten of accessoires op de rokerige glazen planken tentoon te stellen. De opbergruimte fungeert ook als een geweldige functionaliteitsbooster: de kookervaring wordt gemakkelijker omdat je gemakkelijk bij al je keukenaccessoires kunt.

De symmetrie van de kap, de slimme positionering en de verlichtingsfuncties gaan verder dan schoonheid en zorgen voor een perfecte 360° bruikbaarheid. De Mythos T-Shelf is daarnaast uitgerust met de Sound Pro Blower, de nieuwste technologie die zorgt voor een aangenaam en stil geluid. Het elimineert damp en geuren met minimale geluidsoverlast. Voor de installatie zijn twee opties mogelijk: als kanaal (met buis) of als filter (recirculatie), beide zijn volledig efficiënt in het zuiveren van de lucht en zorgen voor een rook- en geurloze keuken.

Meer informatie;
Franke
www.franke.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.