Eigenaar Petra Tel van tafelfabrikant Sumisura:

"We vullen een gat dat collega's laten liggen omdat ze geen of weinig maatwerk maken"

Sumisura produceert al vele jaren designtafels. De Hillegomse fabrikant, die op de eerste etage van inkoopcentrum De Woonindustrie op B087 & B089 een showroom heeft, ziet veel ontwikkeling in nieuwe kleuren. "Inmiddels zijn we ook met Arpa-kleuren bezig en de productie van een nieuwe kleurenwaaier met de meest actuele tinten", zegt eigenaar Petra Tel. "Het zijn mooie toevoegingen op de lopende collectie", vindt ze.


Petra Tel in DWI, waar Sumisura een showroom (B087 & B089) heeft.


Ook met EGGER is Sumisura druk in de weer. Petra: "Om te zorgen dat de nieuwe collectie straks weer te vinden is in onze waaiers die bij de dealers in de winkel liggen."

Verder wordt er gebouwd aan een configurator voor alle tafelmodellen. "Dan kun je straks goed zien of je keuze van poot en kleur mooi met elkaar matchen. We hopen deze configurator op de komende najaarsbeurs te presenteren. Er wordt veel van verwacht, omdat dit een goed verkoopondersteunend item zal zijn voor de winkels", aldus Petra.Er komen steeds meer vormen en mogelijkheden bij. "Inmiddels weten de meeste winkeliers ons goed te vinden als er aparte vormen en maten gewenst zijn. We vullen hierin een gat dat collega’s laten liggen, omdat ze geen of weinig maatwerk maken. Dit is nu wel een duidelijk speerpunt in onze collectie dat, mits de HPL plaatmaat het toelaat, we eigenlijk van alles kunnen produceren als de stylist of verkoper in de winkel dit bedenkt voor de klanten.Er is ook een ontwikkeling naar weer wat lichtere kleuren voor de tafelbladen. "We zullen op de najaarsbeurs een aantal voorbeelden laten zien. Ook Pfleiderer, een van onze kernleveranciers van HPL, komt met een aantal mooie nieuwe frisse kleuren", blikt Petra alvast vooruit."Ook in de verkoop van onze bijzettafel lijn Cityhopper en onze eigen bijzettafels zien we de omzet stijgen. De Cityhopper lijn bestaat uit 6 vaste kleuren, 5 onderstellen en 4 maten, welke allemaal met elkaar te combineren zijn. Voor de eigenlijn bijzettafels kunnen alle beschikbare kleuren worden gebruikt. Dit levert vaak een aantal zeer mooie combinaties op. Mooi om je interieur te verfraaien en toch praktische tafeltjes te hebben", geeft Petra aan.

Bel gerust voor de mogelijkheden, Sumisura legt de collectie graag uit: 0252 418 950. Petra tot slot: "Voor de najaarsbeurs komt er een speciale aanbieding op een tafel, weer met een nieuw onderstel, rond, voor gezellig eten samen. In iedere ruimte neer te zetten."Meer informatie:
Sumisura
Office & Showroom
Satellietbaan 6
2181MH Hillegom
info@sumisura.nl
www.sumisura.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.