Redactieteam van Wonen360 klimt naar top 6-notering in Quick-Step Tourploegspel

Het redactieteam van Wonen360 is klimmen gewend. Sinds de start in september 2018 is al menig berg beklommen. En hoewel het B2B interieur nieuwsplatform de stijgende lijn nog steeds te pakken heeft, is het hoogste punt nog niet behaald. Of het moet gisteren zijn gebeurd... De Alpenrit van Saint-Gervais Mont-Blanc naar Courchevel - gewonnen door Felix Gall - zorgde in het Quick-Step Tourploegspel voor een top 6-notering voor achtereenvolgens Sietse Hielkema, Leo Elenbaas en Marie-Elise Bruins Slot. Hoewel ze meer verstand van interieurs denken te hebben, is dit toch een mooie prestatie, zo laat het objectieve redactieteam van Wonen360 desgevraagd weten... ๐Ÿ˜‰

Rik Sarton behaalde gisteren in de 17e etappe met 69 punten het hoogste aantal van alle deelnemers van het Quick-Step Tourploegspel. De tweede plaats was voor Sietse Hielkema (62), gevolgd door 3. Hugo Huijbers (57), 4. Leo Elenbaas (56), 5. Bernie Stuifzandt (54) en 6. Marie-Elise Bruins Slot (52).
Op de 8e plaats eindigde Vincent Krooshof (51), die daarmee in het tussenklassement de eerste plaats terugpakte van Thijmen Tiersma (43).

Na drie zware weken in de Tour de France zijn er niet veel pure sprinters meer over, maar degenen die nog in Frankrijk zijn, krijgen vanaf vandaag nog drie kansen om te schitteren. De achttiende etappe lijkt weinig uitdagende obstakels te hebben en is waarschijnlijk gemaakt voor een massasprint. Zal Dylan Groenewegen profiteren van deze kans? We gaan het zien.

Onderstaand de uitslag van de 17e etappe:

Klik op bovenstaande afbeelding voor een groter beeld.

De tussenstand van het Quick-Step Tourploegspel van de eerste 80 deelnemers ziet er na 17 etappes als volgt uit:Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.