Wandkraft komt met een akoestische collectie

Bij Wandkraft hebben ze een akoestische collectie gemaakt. Hierin combineren ze design met functionaliteit. Deze collectie is niet alleen mooi maar verbetert ook de akoestiek in de ruimte. "Met de Feltro Acustico collectie geven we een meerwaarde aan onze wanddecoratie", laat het bedrijf uit Gronau weten in een persbericht.Door de zachte textuur en elegante uitstraling van de Feltro Acustico collectie zijn deze wanddecoraties geschikt voor het creëren van een rustige en stijlvolle omgeving. De collectie is in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

De panelen zijn voor 85% gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
De PET-vezels zijn samengeperst tot stevige platen met een poreuze structuur, waardoor ze een absorberende werking hebben op geluidsgolven. Dit maakt de Feltro Acustico collectie perfect om in ruimtes te hangen waar je een betere akoestiek wilt creëren. Denk hierbij aan kantoren, restaurants, scholen en natuurlijk in een woning huis Het materiaal bevat geen chemische bindmiddelen en is moeilijk ontvlambaar.

Hierdoor is de Feltro Acustico collectie veilig en niet ongezond voor de omgeving. "Door de combinatie van duurzaamheid, veiligheid en akoestische prestaties is de Feltro Acustico collectie een aanwinst voor iedere ruimte", besluit Wandkraft.

Meer informatie:
Wandkraft
Maybachstraße 4
48599 Gronau
053 8200223
info@wandkraft.com
www.wandkraft.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.