Project in Beeld:

'Een notariskantoor realiseren zoals geen ander'

‘Het wordt geen standaard Notariskantoor’, waren Menno van Gremberghe zijn woorden bij de eerste afspraak om het nieuwe kantoor van Notariskantoor Peijnenburg Van Damme aan de in Terneuzen te realiseren en sleutelklaar op te leveren. "Geen project is hetzelfde. Een Notariskantoor realiseren zoals geen ander", zo omschrijft hij zijn project.Een uitdagend project voor Menno van Gremberghe om dat goed te vertalen en over te brengen, zodat het bij Notariskantoor Peijnenburg Van Damme past. Het streven is om een efficiënte werksituatie te creëren en daarnaast het opleveren van een uniek eindresultaat.

"Met een duidelijk projectplan, de nodige communicatie, een goede samenwerking met de mensen van het gebouwbeheer en de juiste bedrijven die bijdragen aan het behalen van het einddoel. En het resultaat mag er zijn", aldus Menno van Gremberghe.Het kantoor heeft een industrieel interieur met een betonlook. Door een mooi kleurenpallet, hoog donker plafond, stoere bar en sfeervolle verlichting heeft het een warme uitstraling en door de frisse planten in de binnentuin komt het kantoor tot leven.

Meer informatie:
Menno van Gremberghe
Menno van Gremberghe


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.