Binnenspecialist Schuijt viert succesvol 100-jarig bestaan en ontvangt predicaat Hofleverancier

Binnenspecialist Schuijt, een bedrijf in interieurinrichting, vierde afgelopen week een mijlpaal: het 100-jarig bestaan van de onderneming. Het bedrijf hield een reeks feestelijke evenementen om deze bijzondere gelegenheid te markeren en bedankte klanten, zakelijke relaties, personeel en vrienden voor hun steun gedurende de afgelopen eeuw.

De festiviteiten begonnen met voor klanten de mogelijkheid van een exclusieve rondleiding in de winkel, waar ze meegenomen werden in een 'Tour de Voorbije Eeuw Schuijt' onder begeleiding van Jan Schuijt. De tour bood een fascinerende reis door de geschiedenis van Binnenspecialist Schuijt, waarbij hoogtepunten en mijlpalen van de afgelopen eeuw werden belicht.Op donderdagmiddag 13 juli vond er een speciaal evenement plaats voor zakelijke relaties van Schuijt. Tijdens deze avond werd aan de aanwezigen een grote verrassing onthuld door de burgemeester van Leidschendam-Voorburg: “Het heeft de koning behaagd Binnenspecialist Schuijt te eren met het predicaat “Hofleverancier”.

Jan Meerman, voorzitter van branchevereniging INretail, die aanwezig was als spreker, prees Jaap en Jan Schuijt voor hun langdurige betrokkenheid en prestaties binnen de gemeente Leidschendam en benadrukte het belang van een dergelijk prachtig bedrijf voor de lokale gemeenschap.Vrijdagavond 14 juli werd het feest voortgezet met een grandioze viering, waarbij personeelsleden, oud-personeelsleden, familie en vrienden werden uitgenodigd om samen te genieten van deze speciale mijlpaal. De avond werd gekenmerkt door een feestelijke sfeer, waarin oude herinneringen werden opgehaald en nieuwe werden gecreëerd, terwijl gasten de gelegenheid hadden om hun waardering en felicitaties te delen met de familie Schuijt en het gehele team.Wil je ze feliciteren? Klik dan hier.

Meer informatie:
Binnenspecialist Schuijt
Damlaan 76
2265 AP Leidschendam
0703201400
schuijt@binnenspecialist.nl
www.binnenspecialist.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.