''Er is veel veranderd binnen het bedrijf''

IMS Benelux maakt zich klaar voor huisshow

IMS Benelux is volop bezig met de voorbereiding van de huisshow, welke zal plaatsvinden op 4 & 5 en 11 & 12 september 2023.

Al ruim 40 jaar is IMS Benelux actief in de meubelbranche, waarvan ze alweer bijna 28 jaar gevestigd zijn in een karakteristiek pand aan de Markt in Beusichem.

''In onze showroom kenmerken de twee enorme kluisdeuren één van de functies die het gebouw ooit heeft gehad; een oud bankgebouw. Voordat het pand een bank werd, heeft het gediend als een herberg voor de handelaren die op de markt hun werk kwamen doen. Net als vroeger staat gastvrijheid ook vandaag nog op de eerste plaats.''

Henkjan Meijers, accountmanager bij IMS Benelux: “We hebben besloten om onze showroom permanent te openen. Hierdoor kunnen klanten altijd nieuwe en beschikbare modellen komen bekijken! Wij zijn van mening dat klanten moeten kunnen inkopen op een door hen gewenst moment. De markt verandert snel en een goed afgestemd assortiment is heel belangrijk. Indien een retailer constateert dat een bepaald model in de winkel onvoldoende rendement geeft, dan bieden wij de mogelijkheid aan om per direct een alternatief te selecteren.”

Veranderingen
De laatste jaren is er het één en ander veranderd binnen IMS Benelux. Zo zijn Ricardo López en Henkjan Meijers verantwoordelijk geworden voor de verkoop en het onderhouden van de bestaande en opbouwen van nieuwe relaties. Niet alleen de buitendienst heeft nieuwe gezichten gekregen, ook achter de schermen zijn er het afgelopen jaar nieuwe collega’s aangenomen, zowel van binnen als van buiten de branche. ''Deze collega’s hebben nieuwe ideeën en impulsen en geven een frisse wind door het bedrijf'', aldus Wilco de Vor, algemeen directeur van IMS Benelux.

''Daarnaast heeft de collectie ook vernieuwing ondergaan, dat zich kenmerkt door frisse en trendy modellen. Ook zijn er tegenwoordig meer eetkamerstoelen en fauteuils te vinden in de collectie. En dit alles, zoals de vaste klanten van IMS Benelux gewend zijn, met snelle levertijden.''

Wat niet veranderd is, zijn de welbekende commerciële modellen van IMS en het produceren van private labels. Hiermee bedient het bedrijf een brede klantenkring.

''We zien de laatste tijd veel interesse van nieuwe klanten, maar ook van klanten uit het verleden'', geeft Henkjan Meijers aan. ''Wij merken dat klanten in deze onzekere tijden voor ervaren en stabiele partners kiezen. Uiteraard speelt het een belangrijke rol dat onze productie binnen Europa plaatsvindt. Dat zorgt voor meer zekerheid, gezien de wereldwijde instabiele situatie, met name in het verre oosten.''

Najaarsshow
IMS Benelux nodigt u van harte uit om op 4, 5, 11 en/of 12 September 2023 bij ons de najaarsshow te komen bekijken, onder het genot van een hapje en drankje. De showroom staat bomvol met nieuwe, leuke en interessante modellen voor een succesvolle samenwerking!

''Wij zijn geopend op de maandagen van 10.00 tot 20.00 en op de dinsdagen van 10.00 tot 18.00.''

Meer informatie:
IMS Benelux
Markt 6
4112 JS Beusichem
Tel: 0345 – 509090
info@imsbenelux.nl
www.imsbenelux.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.