(Interieur)architect opgepakt voor gruwelijke moorden: ’Roofdier dat families ruïneert'

''Een duivel die tussen ons rondloopt en een roofdier die gezinnen ruïneerde.'' Zo noemde de politiecommissaris uit New York de 59-jarige Rex A. Heuermann die een architectenbureau heeft in Fifth Avenue, RH Architecture & Design. Op de stranden dichtbij Manhattan werden meerdere lichamen ontdekt van sekswerkers, en na grondig onderzoek en bewijsmateriaal kwam de politie bij de architect uit, die een seriemoordenaar blijkt te zijn. Hij staat voor maar liefst 11 moorden terecht.

In totaal vonden speurders tussen 2010 en 2011 de lichamen van elf mensen langs de stranden van Gilgo Beach. Volgens De Telegraaf ging het om negen vrouwen, een man en een meisje. Het is nog onduidelijk in welke mate er een verband is met deze moorden.

Het nieuws van deze architect die een seriemoordenaar blijkt te zijn, komt hard binnen in Amerika. Ook reageren andere interiordesigners op de wrede berichtgeving. Zo onthulde een vrouwelijke binnenhuisarchitect dat Rex Heuermann haar vroeg naar de Gilgo Beach moorden.

Velen beschouwden de architect als een succesvolle zakenman, terwijl anderen hem maar een omslachtig en eenzaam persoon vonden. Dat meldde DailyMail. Afgelopen vrijdag stond hij voor de eerste keer terecht, maar pleitte niet schuldig te zijn.


Foto ter illustratie © Mykyta Starychenko | Dreamstime.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.