Floris en Natascha Wouterson: 'Met een traan nemen we afscheid van onze mooie slaapwinkel'

"Met een lach en een traan...", beginnen Natascha en Floris Wouterson op LinkedIn. "Na meer dan 22 jaar hebben we besloten onze fysieke winkel House of Sleep in Schilde-Antwerpen te sluiten." Echter blijft de de webshop en slaapcoaching.


Natascha en Floris Wouterson.

Natascha en Floris vervolgen: "Met een traan nemen we afscheid van onze mooie winkel en geweldige klanten. We willen iedereen bedanken die ons door de jaren heen heeft gesteund en die House of Sleep tot een speciale plek heeft gemaakt.

Maar met een lach, omdat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in ons leven. Onze slaapcoaching en hypnose activiteiten zijn zo succesvol dat we ons hierop willen focussen. We willen ons volledig inzetten om jou te helpen bij het bereiken van een goede nachtrust en het verbeteren van je slaapgewoonten.

Onze passie voor het bevorderen van slaapwelzijn blijft onveranderd. We blijven beschikbaar voor slaapcoaching en hypnose, zowel voor individuen als voor bedrijven. Samen kunnen we werken aan het creëren van gezonde slaapgewoonten en een betere balans in het leven.

We willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund gedurende al die jaren. Jullie hebben ons geïnspireerd en gemotiveerd om ons werk voort te zetten. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk en blijven je graag begeleiden op jouw reis naar een betere slaap", besluiten Natascha en Floris.

Meer informatie:
House of Sleep
Turnhoutsebaan 225
2970 Schilde
+32 (0) 3 385 31 21
info@houseofsleep.eu
www.houseofsleep.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.