De Cosy Sfeer van Mobalpa 'is het begin van een nieuwe levensstijl'

De voorbije twee jaar is er een nieuw tijdperk aangebroken. We hebben genoeg van het helse tempo in de grootsteden en zijn op zoek naar een betere levenskwaliteit waarbij het interieur niet langer wordt weggecijferd. Voor Mobalpa klinkt dit als muziek in de oren. Zo kunnen ze, als specialist in totaaloplossingen voor binnenhuisinrichting, hun verbeelding en knowhow de vrije loop laten, en interieurs ontwerpen volgens de wensen van de klant.

De nieuwe Cosy Sfeer is hieruit voortgevloeid. De sfeer keert terug naar het essentiële waarbij ruimtes authenticiteit en emotie uitstralen. Mobalpa verweeft zo op subtiele wijze de klassieke landelijke stijl met een vleugje moderniteit.Een pure, functionele keuken
De Cosy Sfeer is niet alleen stijlvol maar ook functioneel. Mobalpa kiest voor slimme indelingen die tot in het kleinste detail het dagelijks leven makkelijker maken. Zoals het nieuwe kastconcept waar de binnenzijde van de deuren voorzien is van opbergbakjes. Op een centrale plaats in de keuken is ze dé perfecte plek voor alle voorraadpotten.

Ergonomie en functionaliteit staan in de Cosy keuken voorop. Om te koken is het keukengerei binnen handbereik dankzij de uittrekbare lades in het onderste gedeelte van de kast. Het kookeiland beschikt onder het werkblad bovendien over een compostbakhouder. Organisch afval wordt zo in een handomdraai opgeruimd zonder zich te hoeven bukken. En last but not least worden schoonmaakproducten en sponzen makkelijk en onzichtbaar opgeborgen onder de spoelbak.

Meer informatie:
Mobalpa
www.mobalpa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.