In het datingprogramma B&B vol liefde

Interieurstyliste vtwonen helpt broer Joy

Het datingprogramma B&B vol Liefde trekt elke avond gemiddeld een miljoen kijkers. Een van de deelnemers is Joy (25), die heeft de hulp van zijn zus ingeschakeld voor het uitzoeken van de perfecte match. Zij is geen onbekende en werkt als interieurstyliste voor het programma vtwonen: weer verliefd op je huis. Eva en Joy schelen dertien jaar, en delen dezelfde moeder, meldt Libelle.

Joy is een ambitieuze en creatieve jongen. Met zijn 25 jaar is hij hard bezig om een imperium op te bouwen in het Spaanse Malaga. Joy bracht zijn jeugd vooral door op Bali. Een jeugd die in het teken stond van vrijheid en zelfstandigheid. Op zijn twintigste vertrok hij in zijn eentje naar Spanje om het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader op te knappen. Hij werd verliefd op het huis en de omgeving en besloot er een nieuw bestaan op te bouwen. Inmiddels heeft hij de boel te koop gezet, meldt RTL.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.