'Waan je door prachtige showrooms vol nieuwe merken en collecties'

Nog even geduld en dan zal Evenementenhal Gorinchem haar deuren openen voor de najaarseditie van Trendz. De inspiratie- en inkoopbeurs zal gehouden worden op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 augustus.

"Al onze exposanten halen weer alles uit de kast tijdens Trendz Najaar om prachtige showrooms neer te zetten die jou inspireren voor jouw volgende aankopen. Je vindt er de leukste merken met de nieuwste collecties, ontzettend veel kerstartikelen en e-commerce partijen", aldus de organisatie.

Denk aan merken zoals Ambiente Europe, Barú, Burel Factory, Candyshock, Ckleo, Corkway, Exclujess, Fidrio, Folie à trois, Melano, Gusta, Suri Frey, Jewellery Showroom, Fairplaza en Lambertz & Visser.

Laatste trends
In samenwerking met TopInterieurOntwerpers zet Trendz een compleet Trendplein neer. Hier vind je diverse artikelen die ook op de beurs te verkrijgen zijn, maar dan gekoppeld aan de nieuwste trends voor het aankomende jaar. "Waan je door prachtige showrooms vol nieuwe merken en collecties."

Daarnaast kan je trendlezingen bijwonen van Anna Hutten van INretail en van TIO. Zo ben je helemaal up-to-date van alles wat trendy is en wordt voor het aankomende seizoen.

Alles wat er te beleven valt op Trendz
Naast trendlezingen en allerlei soorten merken, is er nog veel meer te beleven. Zo kan je workshops volgen om je Instagram naar een nieuw niveau te tillen en leer je op een leuke manier cadeaus in pakken. Daarnaast kan je een interessante inspiratiesessie volgen over winkelpresentatie.

Nog geen kaarten voor Trendz Najaar? Meld je via deze link aan.

Meer informatie:
Trendz Gorinchem
www.trendzvakbeurzen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.