Gietvloerenspecialist uit Culemborg failliet

Zo'n vijf jaar geleden besloot de huidige eigenaar een eigen gietvloerspeciaalzaak op te richten. Hij had immers al de nodige praktische ervaring opgedaan en ging het avontuur aan met Gietvloer Huys. Wat begon met een vliegende start lijkt nu als een nachtkaars uit te gaan. Vandaag, woensdag 12 juli, heeft de rechtbank Zutphen de firma namelijk in staat van faillissement verklaard.Grootste Nederlandse gietvloerspeciaalzaak
Naar eigen zeggen was Gietvloer Huys in 2017 zelfs de grootste Nederlandse gietvloerspeciaalzaak met 1232 m2 aan oppervlakte. De eigenaar begon met een paar mensen en deed in het begin nog veel zelf. Al snel nam het personeelsbestand toe en telde het bedrijf uit Culemborg 25 medewerkers. Alles werd in eigen beheer gedaan. Tevens had de onderneming een vaste stand tot haar beschikking in Daily Trade Fair in Venlo.

Designvloeren
Er werd bij Gietvloer Huys voornamelijk gefocust op designvloeren in woningen, terwijl verschillende concullega's ook de pijlen richtten op industriële gietvloeren. De belangrijkste markt was Nederland, maar ook over de grens heeft Gietvloer Huys meerdere projecten afgerond. Landen als de Verenigde Staten, Frankrijk en Portugal worden teruggevonden op het CV van het gietvloerenbedrijf.

Het is nog niet bekend of er een doorstart mogelijk is. Hier zal de aangestelde curator Gabrielle Janssen in de komende tijd meer duidelijkheid over scheppen.

Meer informatie:
Het Gietvloer Huys
www.hetgietvloerhuys.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.