Ewout Kuiper over samenwerking tussen Profurn en Droppery:

"Twee ambitieuze partijen die weten hoe de markt beweegt en waar de behoeftes liggen"

Profurn, groothandel in de home & living branche, kent sinds de oprichting van vijf jaar geleden een vliegende start. Naast hun aanwezigheid in fysieke winkels zijn de e-commerce activiteiten substantieel onderdeel van de groei. Om deze expansie in binnen- en buitenland verder uit te bouwen is er gekozen voor een integratie met Droppery.

"De intensieve samenwerking is erg constructief", legt commercieel directeur Ewout Kuiper uit. "Twee ambitieuze partijen die anno 2023 weten hoe de markt zich beweegt en waar de behoeftes liggen." Droppery helpt groothandels en fabrikanten met onder andere het verwerken van productdata, voorraad beheer, orderverwerking en dropshippen.



Expansie in exportmarkten
De integratie met Droppery biedt Profurn de mogelijkheid om hun (internationale) groei verder door te zetten. "Onze pijlen zijn vooral gericht op expansie in de exportmarkten. Indien partijen uit Nederland zich aanbieden zullen wij dit uiteraard ook kritisch beoordelen. De doelstelling is niet om zoveel mogelijk partijen aan te sluiten. Er is nog ruimte voor enkele e-commerce partijen in Nederland, maar uitsluitend als er een goede match is tussen beide partijen." Momenteel levert Profurn al in zeven verschillende landen.



Service voor bestaande klanten
Naast de expansie in exportmarkten zal Droppery voor de bestaande klanten in Nederland aangeboden worden als een service. "Een geautomatiseerd proces voorziet onze partners met het verwerken van productdata, voorraadbeheer, orderverwerking, beelden en dropshipment", legt Ewout uit.



Goede verstandhouding en korte lijnen
Vol verwachting wordt er uitgekeken naar de definitieve live gang, die op maandag 17 juli is. De eerste signalen zijn in ieder geval positief. "We kunnen terugkijken op een succesvolle weg naar de integratie", stelt Ewout. "Uiteraard is een goede verstandhouding en korte lijnen cruciaal om zaken snel helder te krijgen en aanpassingen te doen gaandeweg. We werken sinds aanvang 2022 met Colijn/Ione. Het bouwen van juiste koppelingen en frequent overleg tussen deze 3-hoek is cruciaal."

Nog inzichtelijker en sneller
Profurn zal kritisch blijven kijken naar toekomstige ontwikkelingen op het gebied van content. "We voorzien al lange tijd in goede content voor de gebruikers. Denk aan data, beeld, etc. Wanneer we definitief live gaan wordt dit nog inzichtelijker en is het sneller beschikbaar", besluit Ewout.



Meer informatie:
Profurn
Zoutverkopersstraat 5
3334 KJ Zwijndrecht
0031 (0) 78 – 2049100
info@profurn.nl
www.profurn.nl

Droppery
Vossiusstraat 20 2
1071 AD Amsterdam
020 210 1895
info@droppery.io
www.droppery.io


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.