Zo'n 75 Nederlandse en Belgische bedrijven nemen dit weekeinde deel aan TrendSet

Morgen, zaterdag 15 juli gaat de grootste interieur- en lifestylebeurs uit het Zuiden van Duitsland van start. Iedere zomer komen er zo'n 35.000 vakbezoekers naar het driedaagse event in Messe München. Op meer dan 100.000 vierkante meter tonen ongeveer 2.500 merken uit 40 verschillende landen hun noviteiten.

Ook de Nederlandse markt wordt vertegenwoordigd door ongeveer 60 bedrijven. Bezoekers zullen onder andere Decostar, Present Time, Light & Living, Wellmark, Meander, Clayre & Eef, HBX Deco en Dutz Collection tegenkomen. Tevens zijn er ruim 15 Belgische ondernemingen terug te vinden op de beursvloer, zoals Dekocandle, Jacques Flamant, ICCI Home Collection, Be Home en Cosy & Trendy.


Decostar, Jacques Flamant, Wellmark en Present Time tijdens TrendSet Summer 2022.

Zuid-Duitsland en omstreken
Vanuit een geografisch oogpunt is de Beierse hoofdstad gunstig gelegen. Naast de goede infrastructuur van München trekt het ook bezoekers uit omliggende landen, zoals Oostenrijk en Zwitserland. Exposanten geven aan dat er op de vakbeurs publiek rondloopt, dat moeilijk te benaderen is: kleinere, lokale retailers uit Zuid-Duitsland en omstreken.Stijgende lijn doorzetten
Hoge ordercijfers werden vorig jaar behaald door precies 20.919 bezoekers tijdens de drie beursdagen in 2022. Met 21,9% meer exposanten en een stijging van het aantal bezoekers met 25,77%, naderde TrendSet het pre-pandemische niveau. Deze editie zal de organisatie er weer alles aan doen om de groei voort te zetten.

De vakbeurs TrendSet wordt van zaterdag 15 t/m maandag 17 juli gehouden in Messe München.

Meer informatie:
TrendSet München
www.trendset.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.