Ilona Willems nieuwe COO bij Easy Sofa

''Er is veel slagkracht en dat wil ik nog meer gaan benutten binnen het groeiende bedrijf''

Na vijf jaar als managing director Benelux voor het Deense merk Sofacompany te hebben gewerkt, gaat Ilona Willems een nieuw avontuur aan. En wel bij Easy Sofa, waar ze als COO aan de slag zal gaan.


Ilona Willems.

Waarom de stap naar Easy Sofa?
''Na ruim vijf plezierige jaren bij Sofacompany begon ik de dynamiek en het tempo van de ‘start-fase’ van een groeiend bedrijf te missen.
De uitdaging van complexe strategische vraagstukken en het organiseren van ondersteunende (infra)structuren geven mij veel energie. Zeker wanneer je de ruimte krijgt om daarin snel te schakelen.

Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe rol, maar na een gesprek met de eigenaren van Easy Sofa, Lex en Sylwia, voelde ik direct de passie en potentie in dit bedrijf. Dat wakkerde mijn vuurtje weer aan.

Easy Sofa is zeker niet meer in een start-fase, maar eigenlijk in een constante groei-modus waarin er steeds intern moet worden opgeschaald en bijgestuurd; er is zowel dynamiek als een lekker tempo!''

Wat vind je mooi aan het bedrijf?
''Allereerst de passie, creativiteit en bevlogenheid in het bedrijf. Ik heb inmiddels met bijna iedereen gesproken en daarin werd dit nogmaals bevestigd. Ze hebben grote groei-ambities, waardevolle vakkennis en een unieke setup in de branche waardoor ze heel snel kunnen schakelen.''

Wat zijn je verwachtingen?
''In de afgelopen jaren heeft Easy Sofa flinke ontwikkelingen doorgemaakt en is er veel tijd en aandacht besteed aan de implementatie van nieuwe systemen en processen.

Er is veel slagkracht en dat wil ik nog meer gaan benutten door focus te leggen op marktgerichte activiteiten. We mogen meer naar buiten treden met de producten en diensten die we aanbieden en dan verwacht ik dat onze groei stevig doorzet.''

Meer informatie:
Easy Sofa - Ilona Willems
ilona@easysofa.com
www.easysofa.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.