Nieuwe tegenslag voor Bed Bath en Beyond

Bed Bath & Beyond, dat onlangs failliet is gegaan, is er niet in geslaagd een koper te vinden voor Buy Buy Baby. De dochterondernemer staat onder andere bekend om haar babymeubelen en -bedden. Het oorspronkelijke plan om alle 120 winkels open te houden, is dus mislukt.De retailketen bleef hoop houden om Buy Buy Baby, dat succesvoller was, in zijn geheel te verkopen en alle 120 winkels open te houden. Eind juni bood branchegenoot Dream On Me het hoogste bedrag, maar dit bod betrof alleen de merkrechten. Bed Bath & Beyond zette zijn zoektocht voort, maar slaagde er niet in een koper te vinden die bereid was het volledige bedrijf over te nemen.

Eerder werden de onlineactiviteiten van Bed Bath & Beyond overgenomen door woonwebshop Overstock.com. In de deal van 21,5 miljoen dollar is het openblijven van de winkels niet meegenomen. De 360 winkels van Bed Bath & Beyond vallen buiten de overeenkomst.

Meer informatie:
Buy Buy Baby
www.buybuybaby.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.