''Intensiveren en uitbreiden van klantencontact''

Groei Livingfurn leidt tot aanstelling van accountmanager Naomi Heijmans

Naomi Heijmans is per 3 juli 2023 in dienst getreden bij meubelgroothandel Livingfurn. Hiervoor werkte ze zeven jaar in de kinderkledingbranche, dus deze stap is een totaal nieuw avontuur. .

''Ik heb hiervoor commerciële verkoop gedaan in de kinderkledingbranche. Na zeven jaar heb ik de stap genomen naar een nieuw avontuur, namelijk de meubelbranche, wat altijd wel kriebelde bij mij. Toen kwam de vacature van Livingfurn op mijn pad en het assortiment sprak mij direct aan. Zodoende ben ik daar terecht gekomen,'' vertelt Naomi.

De mix van artikelen en de trendy en populaire meubelen en stoelen spreekt de nieuwe accountmanager aan. ''De groothandel heeft al veel verkooppunten, maar kan er ook nog veel aantrekken. Hier ga ik met mijn commerciële ervaring aan bij dragen. Hiernaast hoop ik ook veel te leren en met nieuwe klanten in contact te komen.

Ook Raymond Klein is blij met de nieuwste aanwinst van het team. ''Wij zijn zo enorm gegroeid de laatste jaren dat het ons aan tijd ontbrak om alle klanten nog te bezoeken. Met de komst van Naomi kunnen we het klantencontact intensiveren en uitbreiden. Wij wensen Naomi veel succes!''

Naomi gaat de provincies Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, en gedeelten van Overijsel en Utrecht onder haar hoede nemen.

Meer informatie:
Livingfurn
naomi@livingfurn.nl
www.livingfurn.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.