Duravit Design Days op 10, 11 en 12 juli

Tijdens de Duravit Design Days die worden gehouden op 10, 11 en 12 juli in de showroom in Den Bosch, worden Nederlandse installateurs, showroommedewerkers, architecten, stylisten en influencers uitgenodigd om kennis te maken met deze noviteiten en een kijkje te nemen in de compleet verbouwde showroom van Duravit Nederland.'Extra colors, extra materials and extraordinary design', onder dit motto presenteert Duravit de nieuwste ontwerpen. Drie badkamerseries die zijn ontworpen in samenwerking met gerenommeerde designers zoals Christian Werner, Philippe Starck en Studio F. A. Porsche. Daarnaast presenteert men een groot aantal technologische innovaties en bijzondere kleuren en materialen.

Duravit heeft ook nieuwe kranenseries en douchesystemen aan zijn portfolio toegevoegd met oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn. Zowel het hogere als het lagere prijssegment van het populaire SensoWash-programma wordt uitgebreid.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.