Carpetright-eigenaar koopt vloerenspecialist: "Twee krachtpatsers samengebracht"

Een dochteronderneming van Carpetright-eigenaar Nestware Holdings heeft de online vloerenspecialist UK Flooring Direct overgenomen. De etailer heeft 85 medewerkers in dienst. Dat meldt RetailTrends.

"Deze overname brengt twee krachtpatsers van de online vloerendetailhandel samen", zegt Keswick-topman James Davey, "waardoor een entiteit ontstaat die goed gepositioneerd is om te profiteren van de veranderende markttrends op het gebied van gemak, service en waarde."

UK Flooring Direct is een relatief nieuw bedrijf, opgericht in 2004, maar de oprichters hebben meer dan 25 jaar ervaring in de vloerhandel. De oprichting van het bedrijf maakte gebruik van de kansen die het internettijdperk bood om een ​​online service aan te bieden die de overheadkosten verlaagt. Hoewel ze in Coventry zijn gevestigd, kunnen ze een virtuele showroom aanbieden.

Meer informatie:
UK Flooring Direct
www.ukflooringdirect.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.