'In zwaar weer? De badkamermarkt zit juist vol kansen!'

"De badkamermarkt zit in zwaar weer... prijkte de kop", begint Hans Bierstekers van Bochhi Europa op LinkedIn. "Ik zou de kop boven dat artikel veranderen in: Badkamermarkt zit vol kansen!"

"Dat de badkamermarkt in zwaar weer zit is duidelijk", vervolgt hij. "Dalende verkopen en na succesvolle coronajaren volgt er een terugval. Gezien de omstandigheden in de markt gaat men op zoek naar alternatieven. Producten die zich onderscheiden in design en niet onbelangrijk marge."Ook het feit dat een product niet op elke straathoek te koop is weegt daarin duidelijk mee, stelt Hans. "Het vraagt fabrikanten om hun positie te heroveren, nieuwe wegen in te slaan en out of the box te danken. Als Bochhi Europa zijn wij deze weg al ingeslagen en zien wij enorm veel kansen in deze markt: trendy, gewaagde designs, vrolijke kleuren, een frisse wind in badkamerland. Klaar om de markt te veroveren! Interesse om mee te doen?", besluit hij.

Meer informatie:
Installtrendz BV | Bocchi Benelux
Willemstraat 39
5912 EN Venlo
+31 (0) 6 36 44 37 87
info@installtrendz.nl
www.bocchibagno.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.