De Woonindustrie sluit laatste reguliere Marketday voor de zomer af met feestelijke BBQ

Op 3 juli vond de laatste reguliere Marketday voor de zomer plaats bij De Woonindustrie. Naast het gebruikelijke aanbod was er echter nog veel meer te beleven. Een groep van ongeveer 30 exposanten organiseerde namelijk een sample sale, waarmee ruimte wordt gecreëerd voor de nieuwe collectie die in het najaar getoond zal worden.De dag werd afgesloten met de jaarlijkse barbecue. Zowel de aanwezige exposanten als de relaties van klanten genoten van het heerlijke eten en maakten van de gelegenheid gebruik om bij te praten. Volgens meerdere exposanten blijft het centrum ‘onmisbaar als ontmoetingsplek voor zowel bestaande als nieuwe klanten’.

Van maandag 10 juli t/m vrijdag 1 september is De Woonindustrie uitsluitend op afspraak te bezoeken. Vanaf maandag 4 september worden de reguliere Marketdays hervat en van 10 t/m 13 september staan de Najaarsvakdagen gepland.

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.