Zwaarbewapende speciale eenheid van de politie valt meubelzaak binnen

Inwoners van Utrecht keken gisteren (dinsdag 4 juli) vreemd op toen er een zwaarbewapende speciale eenheid van de politie door de straat rende. Een groep van tientallen agenten ging regelrecht af op de interieurwinkel Silver 11. Binnen de kortste keren werd een van de ramen aan gruzelementen geslagen en werd het pand bestormd.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie is de politie een onderzoek gestart naar de handel in harddrugs. Dinsdag is een 33-jarige man uit Utrecht aangehouden en is op zeven locaties doorzoeking gedaan. Op een van de locaties is een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Daarnaast zijn cash geld, twee voertuigen en een aantal dure merkartikelen in beslag genomen. De verdachte zit vast en het onderzoek loopt verder.


© Politie.

'Glamoureuze verfijning'
Silver 11 biedt naar eigen zeggen een uitlopende en exclusieve collectie aan van glamoureuze verfijningen. Dit kunnen ze aanbieden door samen te werken met de ontwerpen uit de Stainmetz collectie, allemaal geproduceerd op Nederlandse bodem. Zo valt te lezen op de website.

Nooit open, eigenaar onbekend
Toch weten omwonenden hier niks van. Tijdens rondgang van het Algemeen Dagblad vertellen verschillende mensen dat de woonwinkel zelden tot nooit open is. De zaak zou er sinds enkele jaren gevestigd zijn, maar niemand heeft een idee wie de eigenaar is. Volgens de Kamer van Koophandel doet de onderneming aan detailhandel via internet van huis- en tuinartikelen, waaronder rvs-meubels.Meer informatie:
Silver 11
Amsterdamsestraatweg 591
3553 EJ Utrecht
info@silver11.nl
www.silver11.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.