Gerco Morsink: ''VIP-event 30-jarig bestaan Imbarro Home & Fashion groot succes''

Het team van Imbarro kijkt met veel plezier terug op een geslaagd VIP-event waarmee vorige week samen met veel klanten het 30-jarig bestaan van de groothandel werd gevierd.

“We hebben een fantastisch 3-daags event gehad waarbij we veel enthousiaste klanten hebben mogen ontmoeten in onze showroom in Apeldoorn. En niet alleen uit Nederland, ook buitenlandse klanten hebben ons bezocht. Hoe leuk is dat?,'' zegt een tevreden Gerco Morsink.

''Onze nieuwe collecties werden erg goed ontvangen waarbij we regelmatig hebben gehoord dat deze echt als vernieuwend worden beleefd, dat ze “anders” zijn dan wat elders wordt aangeboden en dat we ondanks innovatie en vernieuwing toch aan ons Imbarro-DNA blijven vasthouden. Een heel mooi compliment natuurlijk voor onze afdeling design en inkoop. We willen iedereen heel hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan het slagen van dit geweldige event. Dank voor jullie komst en enthousiasme en we ontmoeten jullie graag gauw weer.”

Meer informatie:
Imbarro Home & Fashion B.V.
info@imbarro.nl
www.imbarro.nl
Spadelaan 19
7331 AK Apeldoorn


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.