Vijf design labels betrekken historisch pand

Brandpunt van design en vakmanschap wordt nieuw leven ingeblazen

Eeuwen terug was Paardenmarkt 68 een brandpunt van design en vakmanschap, zoals de rijke rococostijl van het monumentale herenhuis onverbloemd uitstraalt. Sinds 2023 is Paardenmarkt 68 in Antwerpen wederom de plaats waar design en vakmanschap samenkomen.

Consumenten en interieurprofessionals vinden er, naast de tijdloze meubels en verlichting van Revised, de duurzame vloerkleden van Wool & Wire. Paardenmarkt 68 huisvest ook showrooms van de design labels Gemla, Rex Kralj en Tato Italia. De rode draad? Authentiek en karaktervol design, gemaakt in Europa.


Revised - Wool & Wire. Fotografie Suzy Vissers / Studio Aksento.

Revised
Het doel van Revised is om tijdloze sferen en emoties te creëren door het verkennen van de meest inspirerende ontwerpen uit het verleden met de kennis van nu. Revised streeft naar het creëren van interieurs die zowel ruimte bieden aan rust en introspectie als aan verbondenheid en samenzijn. Door design en detaillering uit het verleden te herinterpreteren weet Revised steeds weer te verrassen met tijdloze meubel - en verlichtingsconcepten. Geïnspireerd door het ambacht en gemaakt om generaties lang mee te gaan.


Revised - Wool & Wire. Fotografie Suzy Vissers / Studio Aksento.

Wool & Wire
Wool & Wire is adviseur om een huis in te richten met natuurlijke materialen. De in België geproduceerde premium vloerkleden van Wool & Wire combineren het beste wat de natuur en de mens te bieden hebben. Natuurlijke materialen als wol en sisal verenigd met 100% Belgisch vakmanschap. Met als resultaat ongeëvenaarde kwaliteit en ultieme duurzaamheid.


Wool & Wire - Gemla.

Gemla
Gemla stamt uit 1861, wat het de oudste meubelfabriek van Zweden maakt. De rijke geschiedenis van het merk kenmerkt zich door inventiviteit en eigenheid met designs die opvallen door het gebruik van stoomgebogenhout en natuurlijke materialen. Gemla weet tijdloze ontwerpen weer te combineren met nieuwe ideeën, altijd op duurzame wijze.


Wool & Wire – Rex Kralj.

Rex Kralj
Rex Kralj is opgericht als eerbetoon aan de meubelontwerpen die de Sloveense architect Niko Kralj in de jaren 50 van de vorige eeuw maakte. Zijn humanistische ontwerpprincipes verenigen schoonheid, functionaliteit en slim materiaalgebruik. Deze uitgangspunten zijn nog altijd leidend voor het ontwikkelen van vernieuwende meubelstukken in een stijl die niets aan actualiteit heeft verloren.


Wool & Wire – Tato Italia.

Tato Italia
Italiaanse passie typeert Tato Italia, passie voor ‘Made in Italy’. Passie voor een productieproces waarin authentiek vakmanschap belangrijker is dan de lopende band. Tato Italia is een jong bedrijf met wortels die terug reiken tot het midden van de twintigste eeuw; een tegenstelling die de taal van avant-garde combineert met respect voor traditie.

Particuliere klanten, (interieur) architecten, decorateurs of ontwerpers? Iedereen is heel de week welkom op afspraak. Afspraken kunnen online worden gemaakt via de website Paardenmarkt 68.

Meer informatie:
Paardenmarkt 68
Paardenmarkt 68
2000 Antwerpen
+32 471 93 07 07
vincent@paardenmarkt68.com
www.paardenmarkt68.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.