Verandering van strategie bij meubelbedrijf zorgt voor 52% meer omzet

Het meubelbedrijf Norr11 werd in 2011 opgericht en was gevestigd in Berlijn, maar in 2018 verhuisde het naar Kopenhagen. Daar werd ook de strategie compleet veranderd binnen het bedrijf met als resultaat een omzet die met 52% wordt verhoogd. Dat meldt de Deense site Wood-Supply.

Het bedrijf liet weten dat de omzet vorig jaar met 52 % is gegroeid, ondanks dat het ook te maken had met stijgende kosten en dat het jaar 2022 haar uitdagingen met zich mee bracht op het gebied van wereldeconomie. ''We zijn verheugd om de financiële resultaten voor 2022 te presenteren, die de prestaties en vooruitgang van ons bedrijf benadrukken. Door hard te werken en onze strategie zorgvuldig uit te voeren, hebben we onze eigen doelstellingen overtroffen en onze marktpositie aanzienlijk versterkt. Onze omzet is in al onze markten aanzienlijk gestegen, wat aangeeft dat de strategie die we hebben ingevoerd werkt,'' aldus CEO Ludvig Kjærulff.

Nieuwe eigenaren
Voor Norr11 was de verhuizing in 2018 onderdeel van een herpositionering, en voormalig algemeen directeur Magnus Berg Magnusson vertelde vorig jaar hoe het doel was om een ​​high-end merk te creëren dat synoniem zal worden met de klassiekers van morgen.

In 2021 presenteerde het bedrijf zijn eerste winst na de verhuizing naar de thuisstreken, en in november kon Norr11 een nieuwe mede-eigenaar en bestuursvoorzitter onthullen, toen Erik Holm, voormalig Managing Partner in het kapitaalfonds Maj Invest Equity , 25-33,32 procent overnam van de aandelen in de vennootschap .

In dezelfde gebeurtenis was er een verandering bij de buitenpost, waar Magnus Berg Magnusson het stokje overdroeg aan Ludvig Kjærulff, die in het nu tweedelige management is vergezeld door Iben Wistrup Schwaner, die de rol van commercieel directeur vervult.

Meer informatie:
Norr11
www.norr11.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.