Presentatie nieuwe herfst/wintercollectie in Aalsmeer

PTMD Luxury Living doet haar naam eer aan

Meubelen, potten, decoratieve accessoires en textiel domineren de herfst/wintercollectie op de huisshow van PTMD Luxury Living. Het Nederlandse interieurmerk, dat in Aalsmeer over een twee verdiepingen tellende showroom van 5.000 m2 beschikt, ademt meer dan ooit luxe en comfort uit. Het woonmerk stelt hoge eisen aan het materiaalgebruik zoals keramiek, gegoten aluminium, leder en doorgekleurd glas. PTMD doet dan ook haar naam Luxury Living eer aan. Dat wordt duidelijk als showroommanager en verkoopster Anne-Marie van Leeuwen haar bezoek rondleidt.


Anne-Marie van Leeuwen op de nieuwe bank Animo, die in twee kleuren verkrijgbaar is: Mega Beach en Mega Taupe (zie foto).

De zogeheten Autumn/Winter Show 2023 van PTMD is in volle gang. Deze startte 4 juni en loopt nog door tot in elk geval dinsdag 11 juli, maar ook na deze datum zijn (potentiele) klanten op afspraak meer dan welkom, zegt Anne-Marie van Leeuwen. "Omdat de steeds wisselende collecties het gehele jaar door zijn te bekijken", geeft ze aan.

Tijdens de rondleiding die ze geeft, wordt er in de verschillende stijlkamers alweer hard gewerkt aan het volgende inkoopseizoen, voor de komende Pre-Sales Spring Show 2024 die op 13 augustus start en tot 8 september doorloopt. PTMD houdt namelijk twee keer per jaar een zes weken durende huisshow.

Het Style Centre telt twaalf stijlkamers op kleur en in verschillende mix en match- stijlen. De onderneming heeft meer dan 7000 producten in huis die ook via een B2B-webshop zijn te bestellen voor de klant. Elk halfjaar wordt de collectie geüpdatet, zodat elke klant twee keer per jaar uitgenodigd wordt om naar Aalsmeer af te reizen om veelal direct uit voorraad te kunnen kopen. Collecties als Kerst (vanaf 2 januari) en Spring kunnen al in de voorverkoop worden ingekocht.

Het bedrijf neemt voor het eerst sinds corona weer deel aan Maison&Objet. "We presenteren daar onze nieuwe collectie in een compleet nieuwe stand van zo'n 260 m2. We verwachten er veel van, hopen daar iedereen te mogen verwelkomen", zegt Anne-Marie.


De modulaire bank Lujo, die in alle (ronde) vormen en maten (twee- of vier persoons) is aan te passen. Deze is verkrijgbaar in crème, antraciet en wit.

Naar tevredenheid
De huidige huisshow verloopt volgens Anne-Marie van Leeuwen, die al meer dan 5,5 jaar voor PTMD Luxury Living werkzaam is, naar tevredenheid. Dagelijks bezoeken vele tientallen klanten de nieuwste herfst/wintercollectie, die ook direct verkrijgbaar is. De harmonie tussen buiten en interieur - door ontwerp, kleur en materialen - is de rode draad in de collectie. Een trend die PTMD meer dan ooit ziet en van oudsher in het DNA van het bedrijf zit.

De nieuwe collectie is kleurrijk en bestaat vooral uit rijke materialen en zachte stoffen. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, marmer, keramiek en suède creëert een gevoel van verbondenheid met de natuurlijke elementen van het seizoen. Zo is het aanbod uitgebreid met suède vloer- en tafellampen met bijpassende karpetten. Ook zien we organisch gevormde schalen en robuuste potten die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. Aan het assortiment textiel zijn hoogwaardige kwaliteit faux fur plaids en kussens, in gave patchwork uitvoering, toegevoegd.

Meubelen
Je voelt en ziet dat PTMD ook steeds meer een serieuze speler in de meubelsector wordt. Nog dit jaar komt het label met een nieuw meubelconcept, een shopconcept op een efficiënte oppervlakte met de mogelijkheid om meer dan 100 verschillende variaties te presenteren. Als het zover is zal Wonen360 daar zeker over publiceren.

De meubellijn is opnieuw uitgebreid. Het assortiment van comfortabele banken is verrijkt met nieuwe sofa’s, waarvan twee modulebanken verkrijgbaar in meerdere stoffen. Ook luxe eetkamerstoelen en chique bistro- en salontafels met marmeren blad zijn nieuw. Het gevoel van luxury living wordt benadrukt met stoere bijzettafeltjes en sfeervolle XL-lampen van marmerlook glas.

De huisshow is te bezoeken in The PTMD Style Centre aan de Braziliëlaan 22 in Aalsmeer. Klanten kunnen de collectie ook online bekijken en aankopen via de B2B webshop van PTMD doen.

Meer informatie:
PTMD Style Centre
Braziliëlaan 22
1432 DG Aalsmeer
info@ptmd.nl
www.ptmd.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.