Piet Adriaanse (Keukenhof Sliedrecht): "Massief eiken keuken is momenteel een populair product"

Keukenhof Sliedrecht, dat begin jaren ’90 is opgericht, is al 30 jaar actief in de keukenbranche. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een speciaalzaak in de Alblasserwaard en omstreken. In een interview met Het Kompas Hardinxveld-Giessendam vertelt eigenaar Piet Adriaanse over de laatste trends en ontwikkelingen in de markt."Momenteel is het vervaardigen van een massief eiken keuken een populair product", zegt Piet. "We hebben een eigen meubelmaker in dienst en zijn daardoor niet gebonden aan standaardisering. Bij de gelakte keukens voert zijdeglans de boventoon. We tonen keukens met veel laden, veel gebruiksgemak en apparatuur op vriendelijke hoogtes."

Piet staat al sinds het begin van Keukenhof Sliedrecht aan het roer. Begonnen aan de Kerkbuurt en in 2008 verhuisd naar de Leeghwaterstraat. Hij is verantwoordelijk voor het ‘reilen en zeilen’ van Keukenhof. Maar de verkoop en klantcontact heeft altijd nog zijn grootste passie.

Lees hier het complete interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.