Primeur:

Woontoren van... afgedankte houten pallets

Primeur: een woontoren gemaakt van... afgedankte houten pallets! Amsterdam krijgt hem. De eerste ter wereld. "The Urban Woods Amsterdam: omdat het kan." Dat meldt het bedrijf The Urban Woods in een post op social media.

Het gerecyclede pallethout is kruislings geperst en heeft dezelfde sterkte als gewapend beton. CLT bestond al - veel lichter en duurzamer dan #beton - maar nu we deels pallets gebruiken is het nรฒg beter. Weer een stap vooruit. 'Kalm en warm. Hout ademt. De wereld daardoor ook", luidt het.

''Samen bouwen we beter. Met architecten, onderzoekers en ontwerpers werken aan inspirerende oplossingen om met klimaatverandering om te gaan. In de Rotterdam Architecture Month toonden we een voorbeeld van pallet CLT op Centraal station.''

๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜œ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ž๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ญ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ช๐˜ณ๐˜ค๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต. ๐˜๐˜ช๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ต. ๐˜‰๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ: ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ป๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜ท๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ.

Bron: LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.