Confortluxe, Lievens en Europe stellen nieuwe commercieel vertegenwoordiger aan

Vanaf 1 juli 2023 verwelkomen Confortluxe, Lievens en Europe Peter Schuurmans als de nieuwe commercieel vertegenwoordiger voor Nederland. Hij zal de teams van de drie bedrijven komen versterken.

"We zijn verheugd om Peter te verwelkomen en hij kijkt er enorm naar uit om jullie allemaal te leren kennen. Op onze recente exclusieve Opendeurdagen hebben wij tal van nieuwe collecties uitgebracht en Peter zal deze zo snel mogelijk komen voorstellen", aldus het management.Peter brengt de nodige ervaring en expertise mee naar de organisatie, dit des te meer omdat hij reeds meer dan 40 jaar actief is in de Meubelbranche. "Met zijn grondige kennis van de markt en sterke commerciële vaardigheden zal hij een waardevolle aanwinst zijn voor ons team." Zijn verantwoordelijkheden omvatten het onderhouden van bestaande klantrelaties en het aantrekken van nieuwe klanten in Nederland.

Aarzel niet om contact op te nemen met Peter voor eventuele vragen, bespreking van samenwerkingsmogelijkheden of om hem simpelweg welkom te heten in het team.

Meer informatie:
Confortluxe | Lievens | Europe
Peter Schuurmans
0031 653 95 79 51
peter.schuurmans@confortluxe.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.