Wisseling van de wacht bij de Trendy Wood Shop

Nico stapt na 50 jaar uit de meubelbranche

Meubelzaak Trendy Wood Shop in Zeewolde zal op zaterdag 1 juli van eigenaar verwisselen. Nico de Groot, die 50 jaar in de meubelbranche actief is geweest ("van meubelbezorger tot eigen toko"), draagt de winkel over aan zijn dochter Pamela en schoonzoon Quirijn.

"Deze wisseling van de wacht voelt goed", zegt Nico. "Ik heb de leeftijd bereikt dat ik wat meer van het leven wil gaan genieten." Hij startte zeven jaar geleden met een webshop, en inmiddels is de Trendy Wood Shop uitgegroeid tot een familiebedrijf van maar liefst 700 m2 met klanten uit heel Nederland en daarbuiten.

Quirijn en Pamela hebben vanaf het begin meegeholpen in de winkel. Nico: “We hebben het samen opgebouwd tot wat het nu is. Ik draag het stokje dan ook met een gerust hart over.” Medewerkster Hanneke blijft ook na de winkelovername deel uitmaken van het team. Ook Nico zal nog betrokken blijven.Unieke meubels en accessoires
“Onze visie blijft hetzelfde”, aldus Quirijn en Pamela. "We verkopen unieke meubels die je in een doorsnee meubelzaak niet vindt. We gaan daar, met onze leveranciers, actief naar op zoek. Soms komen we spullen tegen waarvan er maar één of twee zijn. Ook op maat gemaakte meubels blijft bij ons mogelijk. Een klant vindt bij ons mooie meubelen voor een eerlijke prijs."

Persoonlijk contact met de klant is een belangrijke waarde voor de Trendy Woodshop. “Bezorgen doen we dan ook zelf en veel klanten komen binnen via mond-tot-mondreclame. Zo zijn we gegroeid”, aldus Pamela.

Zaterdag 1 juli
"Deze dag willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan", laten Pamela en Quirijn weten. "We willen dit graag met onze klanten vieren, dus iedereen is welkom om even langs te komen. Er zullen diverse aanbiedingen in de winkel te vinden zijn. We hopen u te blijven ontmoeten in onze winkel. Het hele team heeft er in ieder geval ontzettend veel zin in."

Meer informatie:
Trendy Wood Shop
Winkelcentrum Ravelijn
Weergang 5
3891 GR Zeewolde
info@trendywoodshop.nl
www.trendywoodshop.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.