Floris Jeurissen over de ruim 60 nieuwe items van groothandel Floors:

"Door juiste data te verzamelen presenteren we complete nieuwe vloerencollectie"

Vorig jaar kende de groothandel Floors BV hoge pieken maar ook een tegenslag te verwerken. Zo werden er nieuwe vestigingen geopend, maar kreeg de onderneming ook een brand te voorduren. Inmiddels is de draad weer helemaal opgepakt. Ook Floors BV, de groothandelstak, draait op volle toeren. Deze week wordt er zelfs een complete nieuwe collectie gelanceerd. Naast plinten, egalines, lijmen en ondervloeren, brengt de vloerenspecialist 40 items PVC en 20 items laminaat op de markt.

"Je merkt dat de vraag vanuit de consumentenmarkt wat terugloopt. Het is fijn dat we dat gat op kunnen vangen met de groothandel", vertelt oprichter Floris Jeurissen, die trots is op de reeks noviteiten. "In Samenwerking met de filialen van LaminaatenParket.nl hebben we veel informatie over de markt verzameld. Daardoor zijn we er zeker van dat deze serie aan gaat slaan! We weten namelijk precies welke kleuren in trek zijn bij de consument."

Floris Jeurissen, oprichter van LaminaatenParket.nl en Floors BV, met de nieuwste collectie die uit eigen hand geproduceerd is.

Diversiteit aan afnemende klanten
De producten zijn geschikt voor de zakelijke vloerenbranche. Floris legt uit dat Floors voornamelijk de hele schil om de traditionele vloerenwinkel belevert. "Tot onze clientèle behoren naast vele vloerenwinkels ook veel woonwinkels, vloerenleggers, vastgoedondernemers, interieurontwerpers, aannemers, keukenleveranciers en architecten." Voor de ondernemingen met grotere showrooms zijn er ook shop-in-shops beschikbaar.

Authorized dealers
Overigens kunnen klanten terecht bij een selectie authorized dealers. "Bij deze tien bedrijven krijgen B2B-klanten dezelfde voorwaarden. Het is een mooi verlengstuk van onze groothandel", legt Floris uit. Architecten, interieurontwerpers of aannemers kunnen hier ook terecht met hun eigen klanten, om producten te bekijken of om deskundig advies te vragen.

Benieuwd naar de tientallen nieuwe producten? Maak dan een afspraak voor een showroombezoek of neem contact op met een van de authorized dealers.

Meer informatie:
Floors BV
Rhone 38
2491 AP Den Haag
070 - 3859720
verkoop@floorsbv.nl
www.floorsbv.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.