Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontworpen door Charles Kalpakian voor DCWéditions

Soul collectie ook verkrijgbaar in outdoorversie

De Soul wandlamp van DCWéditions is nu ook verkrijgbaar als outdoor versie. De lamp is ontworpen door Charles Kalpakian.

Charles Kalpakian werd geboren in Beiroet, Libanon in 1982. Na samenwerking met prestigieuze bureaus, lanceerde hij zijn ontwerpstudio en ontwikkelt sindsdien zijn eigen projecten. Hij haalt zijn inspiratie uit zijn roots in Frankrijk en Libanon, maar ook uit de straatkunstcultuur. Deze invloeden krijgen vorm door de herinterpretatie van motieven die zijn afgeleid van de decoratieve kunsten die op hun beurt zijn geërfd van de geschiedenis en geografie van Libanon. Charles' werk is altijd scherp en toch flexibel; bijna zoals de slagen gemaakt door een kalligrafiepenseel. Variërend van product tot interieurontwerp, benadrukken zijn ondernemingen altijd de rijkdom van zijn afkomst gecombineerd met de elementen van de westerse moderniteit.

''Elke reis heeft voor mij zijn eigen "licht", omdat het een plaats op een bepaald moment oproept. Een verlangen om emoties vast te leggen en zichtbaar te maken, als een schilderij, een tekening waar je nooit moe van wordt,'' aldus de ontwerper.

Meer informatie:
DCWéditions
www.dcw-editions.fr