JaxxChoice opent unit bij Ten Cate

Vorige week was het team van JaxxChoice in ’t Harde om een gloednieuwe unit op te bouwen. Bij Ten Cate Wonen & Slapen staat nu een gedeelte van de JaxxChoice collectie gepresenteerd, met onder andere ronde bank Liva, hardloper Lotta, tijdloos model Niek, modulaire bank Kess en ronde fauteuil Abbie.


Bank Lotta.

Hiermee zet JaxxChoice zet de volgende stap richting een landelijke dekking, met een afgebakend marktgebied voor haar partners. Eerder vertelde Mandy Willemsen, verantwoordelijk voor de verkoop in het Zuiden van Nederland, al dat het jonge en ambitieuze meubelmerk nog op zoek is naar woonwinkels die als partner mee willen groeien. "Het enthousiasme vanuit beide partijen is groot, een fijne basis voor een mooie samenwerking", aldus JaxxChoice.


Bank Liva.

JaxxChoice is in 2017 opgericht als aanbieder van betaalbare, stoere zitmeubelen en salontafels. Een groeiend merk met een duidelijke ambitie: het kiezen van meubels bijzonder leuk maken. Het meubelbedrijf ontzorgt haar klanten doordat kerncollectie uit voorraad leverbaar zijn, er een rechtstreekse dropshipment levering bij de consument geregeld worden, er geen opslag-, handling- of logistieke kosten zijn voor de partner, de marketing gefaciliteerd wordt en er vijf jaar standaard garantie wordt gegarandeerd.


Bank Mikk.

Meer informatie:
JaxxChoice
Karstraat 95
6851 DG Huissen
088 021 6566
www.jaxxchoice.nl

Ten Cate Wonen & Slapen
Koekoeksweg 8
8084 GM 't Harde
0525 651 563
www.tencatewonenenslapen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.