Activiteiten worden verder uitgebreid in België en Luxemburg

Naamswijziging voor Falmec Nederland

Falmec Nederland B.V. gaat haar activiteiten vanaf 1 juli 2023 verder uitbreiden naar België en Luxemburg, volgens een algemene strategie die erop gericht is om dichter bij elke relevante markt te zijn met een directe aanwezigheid. Bovendien past de conversie naar Falmec Benelux in de strategie van Falmec om zich te concentreren en verdere groei te bevorderen in deze markten met een groot potentieel.De naamswijziging heeft geen gevolgen voor de relaties in Nederland, België en Luxemburg. Door de integratie hebben de drie landen toegang tot een centraal magazijn in Nederland en centrale service- en verkoopondersteuning. Vanuit het kantoor van Falmec in Lisse worden de verkoop- en logistieke activiteiten gecoördineerd.

Falmec is geëvolueerd van een klein productiebedrijf tot een leidende kracht op zowel de nationale als de internationale markt en heeft uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwerpen en produceren van afzuigkappen.

Meer informatie
Falmec Benelux
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
+31 (0)252 74 50 99
www.falmec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.