Potocco focust zich op nieuwe outdoormodellen

Elodie, Ola en Sophie zijn drie nieuwe leden van de outdoorcollectie van het merk, gemaakt om buiten te genieten van rustige zomerdagen.

Elodie, ontwerp Chiara Andreatti
De Elodie tweezitsbank en loungestoel worden gekenmerkt door een essentiële structuur van zichtbaar metaal. Grote kussens rusten op een plat metalen blad dat rondom de kussens loopt en deze ondersteunt. Een onderscheidend detail is de bekleding van de zitting, die dankzij speciale steunen loskomt van de structuur en daardoor wordt opgehangen.

Ola, ontwerp Radice Orlandini
Zitmeubelfamilie Ola wordt gekenmerkt door de vorm van de omarmende rugleuning van metalen staaf, die doet denken aan het vloeiende beeld van de golf. Een nieuw product wordt toegevoegd aan de collectie, die al bestaat uit de stapelbare stoel, kleine fauteuil, kuipstoel, fauteuil, sofa en kruk: de poef, die op harmonieuze wijze het verhaal van de collectie voortzet, bestaande uit weefsels en verfijnde details.

Sophie, ontwerp Chiara Andreatti
De royale Sophie buitentafel, ontworpen door Chiara Andreatti, bestaat uit een achthoekig onderstel, beschilderd met epoxy gepoedercoat staal bedekt met hennep of donkerbruin "Gassa" touw, waarop een waterbestendig essenhouten of lichtgrijs natuurstenen blad rust.

Meer informatie:
Potocco Italy
www.potocco.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.