Formland stelt nieuwe buitenhal voor

Buitenmeubels en accessoires voor outdoorleven staan centraal in de nieuwe Formland-hal, die geheel gewijd is aan de thema's terras, bos, strand en heide. In dezelfde hal bevindt zich het eetgedeelte, dat hoge verwachtingen creëert bij exposanten tijdens de Formland Autumn-editie van dit jaar. De beurs vindt plaats van zondag 20 t/m dinsdag 22 augustus 2023 in MCH Messecenter Herning, Denemarken.Kronkelende paden, eetbare landschappen, gelaagde verlichting, ontspannende waterpartijen en buitenruimtes voor kinderen, slapen, gezelligheid, kantoor, fitness, wellness en koken behoren tot de populairste outdoortrends van dit moment - en ze staan allemaal in de schijnwerpers ​​in Formlands nieuwe buitenhal, die dit jaar voor het eerst op Formland Autumn voorgesteld wordt.

Hier stellen exposanten zoals HAY en Louis Poulsen de nieuwste voorbeelden van verfraaiende elementen voor de tuin en het buitenleven in het algemeen tentoon.

Meer informatie:
Formland
www.formland.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.