Leeuwerik lanceert product van lagen 100% FSC-gecertificeerd gerecycled papier en karton

PaperStone is zo hard als steen maar toch gemaakt van papier. De producten van PaperStone zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, waaronder gerecycled 100% FSC-gecertificeerd papier en karton en een fenolische hars genaamd PetroFree™. Het papier wordt verzadigd met de gepigmenteerde, petroleumvrije, natuurlijke hars en onder hitte en druk geperst tot een steenharde plaat.

PaperStone® is toegewijd aan het minimaliseren van afval en het verminderen van de ecologische voetafdruk en daarom worden alle producten geproduceerd met het oog op duurzaamheid. De producten van PaperStone zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar dus ook milieuvriendelijk en duurzaam, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bewuste consumenten die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten die het milieu niet schaden.

PaperStone biedt een breed assortiment aan duurzame producten die onderverdeeld zijn in twee prachtige collecties: de Solid Color collectie en de Designer collectie.

Meer informatie:
Leeuwerik
www.leeuwerik.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.