FOTOREPORTAGE

Aantal bezoekers spoga+gafa stijgt aanzienlijk

Ongeveer 30.000 vakbezoekers uit 122 verschillende landen trokken richting spoga+gafa in Keulen. Van 18 t/m 20 juni exposeerden ruim 1.800 bedrijven uit 58 landen op 's werelds grootste garden lifestyle-beurs. De volgende spoga+gafa vindt plaats in Keulen van 16 tot 18 juni 2024.


Bekijk hier de gehele fotoreportage die Wonen360 maakte van de Nederlandse en Belgische bedrijven, die actief zijn in tuinmeubelen-, -verlichting en -decoratie.

"We zijn verheugd dat we met spoga+gafa 2023 de fantastische resultaten van het jaar 2019 konden voortzetten. De exposanten en het internationale vakpubliek waren vooral zeer tevreden over de kwaliteit van de discussies en de producten. Met een sterke toename van het aantal bezoekers uit Duitsland en tegelijkertijd ongeveer 70 procent van de buitenlandse vakbezoekers bevestigde spoga+gafa eens te meer zijn relevantie als het internationale handels- en netwerkplatform van de branche", aldus Oliver Frese, Chief Operating Officer van Koelnmesse GmbH.

In 2023 namen 1.853 exposanten uit 58 landen deel aan spoga+gafa. Opvallend was de toename van het aantal Europese exposanten en de intercontinentale groei, vooral uit Azië en de VS. In totaal kwamen ongeveer 30.000 bezoekers uit 122 landen naar Keulen. Als zodanig behaalde spoga+gafa een toename van 20 procent in bezoekersaantallen en breidde het zijn internationale bereik uit met 10 landen. Naast Duitsland waren met name Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland de landen met de meeste bezoekers. Groot-Brittannië, Italië, de VS en Canada kenden de sterkste groei van het aantal vakbezoekers.

Je kan je al registreren voor spoga+gafa 2024 en profiteren van exclusieve Early Bird-voorwaarden. spoga+gafa 2024 vindt van 16 t/m 18 juni weer plaats in Keulen.

Meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.