Keukenmerk ontvangt German Brand Award 2023

Het keukenmerk next125 heeft de German Brand Award 2023 Gold ontvangen in de categorie 'Excellent Brands – Kitchen & Household Appliances'.

De onafhankelijke jury en het German Brand Institute hebben het merkimago en ontwerp nu speciale erkenning geven. De hoogste onderscheiding, in de complexe omgeving van professioneel merkbeheer.

Markus Schüller, directeur van Schüller Möbelwerk KG, zegt hierover: "We zijn trots op de erkenning van de Rat für Formgebung, omdat we next125 vooral associëren met een jong merk dat naast al zijn strategie en perfectie vooral authentiek is. Het feit dat de jury dit met goud heeft beloond, maakt me erg blij."

Wat maakt next125 anders? Deze keukenbouwers hechten veel belang aan een onafhankelijk ontwerp, waarbij de kooktafel, de trolley of het kookeiland met sokkel bijzonder populair zijn. Het feit dat alles in Duitsland wordt geproduceerd, door een familiebedrijf en ver weg van de grote stad, kenmerkt de mensen die het merk vormgeven en legt de basis voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De visie en het plezier van het ongewone zijn vanaf het begin al een kernelement van de marketing: een jong merk dat weet waar zijn wortels liggen, maar dat ook fris, ontspannen en vernieuwend durft te zijn.

Meer informatie:
Next125
www.next125.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.