Poseidon komt met nieuwe generatie waterbedden

Design speelt een steeds belangrijkere rol in de slaapkamer. Vandaar dat de waterbedden luxer en eleganter worden. Ook bij Poseidon volgt men de trends binnen de slaapkameromgeving. Momenteel is er veel vraag naar waterbedden die op een stalen frame zijn geplaatst waardoor het bed een stoere uitstraling krijgt. Dit heeft geleid tot de introductie van de Altura, een geheel nieuw type waterbed.

De basis van de Altura is het stalen frame die naadloos overgaat in de vier elegante poten. Deze constructie geeft de Altura een zwevend karakter. Op het stalen frame plaatst men vervolgens de feitelijke drager voor de watermatras. Voor de stoffering hiervan is er een ruime keuze uit een nieuwe stoffen-collectie. De Altura heeft een prettige in- en uitstaphoogte, die tevens het opmaken van het bed vergemakkelijkt en wordt geleverd met alle typen Poseidon matrassen in zowel mono als duo versies.De afneembare Bamboe tijk kan eenvoudig gewassen worden waardoor huismijt geen kans krijgt. Bovendien staat de combinatie Bamboe Hypersoft garant voor een perfecte vochtregulering. Bamboe is permanent antibacterieel, antischimmel en anti-huismijt. Kortom: antiallergisch. De alom geprezen Hypersoft vulling garandeert een superzacht ligcomfort, een hoog absorptievermogen, een goede ventilatie en behoud van de oorspronkelijke vorm van de tijk.

De druk ontlastende eigenschappen van het Hypersoft materiaal voegt een extra dimensie toe aan het toch al zeer comfortabele aspect van slapen op water. Daarnaast biedt Hypersoft u een uitstekende bescherming tegen microben. En met het Aero 3D materiaal aan de binnenkant van de hoes wordt tevens een optimale ventilatie verkregen.

Poseidon Perfect Motion matras P 2000
Ook verkrijgbaar in Mesamoll 2 vinyl
Het betreft hier een gestabiliseerde watermatras die de overstap van elk conventioneel slaapsysteem nu wel heel gemakkelijk maakt. In tegenstelling tot het gebruikelijke stabilisatiesysteem middels fiberlagen, beschikt de Perfect Motion matras namelijk over een speciaal ontwikkelde opencellige schuimkern die volledig water doorlaatbaar is. Door de speciale vorm van de schuimkern garandeert deze matras u een optimale ondersteuning van uw rug. De perfecte ondersteuning van uw lichaam wordt namelijk gerealiseerd door het Pyramide of Lamellen systeem bovenin de matras. De vaste schuimkern onderin de matras zorgt ervoor dat het lichaam niet te ver inzakt. Een optimale ligging wordt hiermee gegarandeerd.

In het vinyl van de Mesamoll 2 matrassen wordt een speciaal soort weekmaker toegevoegd waardoor een zeer gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit wordt verkregen, zondergebruik van schadelijke weekmakers. Daarbij is het vinyl ook nog eens soepel, sterk en zeer slijtvast.

Meer informatie:
Poseidon
www.poseidonwaterbedden.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.