COREtec Floors neemt deel aan vt wonen&design beurs 2023

Wat voegt de XL-END-collectie nog toe?

De vt wonen&design beurs 2023 staat gepland van 3 tot en met 8 oktober 2023. COREtec® Floors is daar ook te vinden. De leverancier van meerlaagse en watervaste rigid vloeren toont er onder meer haar XL-END-collectie. "Luxe mag gerust wat langer zijn", aldus de vloerenleverancier.Een luxueuze vloer? De kans is groot dat je denkt aan de warme look van parket. En vooral aan luxueus lange planken. Je geeft met zo’n XL-plank ruimtegevoel aan de plaatsen waarin je leeft en werkt. Vanaf nu combineer je die luxe met een andere weelde: die van makkelijk onderhoud.

“Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust”, zegt Thibault Lanchon, Quality Manager bij COREtec® Floors. “Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer. En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan.” Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec® Floors.

Wat voegt deze XL-END-collectie nog toe?
“De planken zijn maar liefst 2,1 meter lang. Dat is echt wel uitzonderlijk”, vult Lanchon aan. “Ze zijn ook 1,5 cm dik. De extra dikke kern geeft premium-ondersteuning aan de lange planken.” Ook bovenop krijg je luxe-bescherming: de slijtlaag van 0,8 mm is nog 60% dikker dan bij de andere CORtec®-collecties. Dat zet jouw vloer in de champions league van duurzaamheid.

Luxe die je kan horen (of juist niet)?
“Als je op laminaat loopt, dan herken je die goedkope tik-tak-klank” vertelt Lanchon. “Het valt je meteen op dat deze XL-END-planken wél mooi geluiden dempen.” Dat lijkt simpel, maar dat is het niet. Het is de gepatenteerde Soundcore-technologie in de kern van je vloer die dat mogelijk maakt. Luxe zie je dus niet alleen, je hoort het ook.

En de plaatsing? Zelfs die is luxe.
Je vond bij COREtec® Floors al hoogwaardige klikvloeren. Ze combineren het beste van vinyl met daaronder een uiterst stabiele kern. Dat maakt je vloer compleet waterproof. Je legt de planken dus ook mooi door in je badkamer.

Onderaan je XL-END-planken vind je een kurklaag. Ook die is extra dik. Je vangt er oneffenheden mee op van de bestaande vloer. Een afzonderlijke onderlaag is compleet overbodig. Dat geldt ook als je XL-END legt op een nieuwe chappe of cementdekvloer. Zodra je op die nieuwe vloer mag lopen, mogen ook de planken erop. Dat is direct genieten van luxe.

Luxe is in de kern heel eenvoudig
De XL-END-reeks vind je uitsluitend bij je speciaalzaak. De vloer is makkelijk te leggen, maar het advies van een vakman maakt deze vloer nog beter.

Wil je als architect, dealer of vakman graag deze luxe voorstellen aan je klanten? Check dan zeker hoe je de XL-END-display in je showroom haalt. Of bestel het knappe stalenboek. En haal morgen al meer tevreden klanten over de streep.

Meer informatie:
COREtec® Floors
www.coretecfloors.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.