Nieuwe Philips Hue kogellamp verlicht ook de kleinste hoekjes

Signify kondigt een nieuwe reeks Philips Hue-lampen en app-functies aan die weer meer mogelijkheden bieden om verlichting te personaliseren. Zo is de Philips Hue kogellamp nu ook verkrijgbaar in verschillende tinten warm wit én gekleurd licht en de Philips Hue Aurelle en Surimu plafondlampen in nieuwe vormen en uitvoeringen. Daarnaast krijgt de Philips Hue-app twee nieuwe functies: de brightness balancer, waarmee je de helderheid van afzonderlijke lampen in je entertainmentzone kan bedienen, en extra tijdslots voor je bewegingssensoren om je gewenste verlichting te activeren op elk moment van de dag.

"Als wereldleider op het gebied van slimme verlichting verbeteren we en breiden we ons Philips Hue-aanbod voortdurend uit met innovatieve lampen en functies. Door steeds meer opties te bieden, van groot tot klein, ondersteunen we onze gebruikers om hun verlichtingservaring te verbeteren, gepersonaliseerd naar hun eigen voorkeur en routines", aldus Jasper Vervoort, Business Leader, Philips Hue bij Signify.Elk hoekje verlicht
De Philips Hue E14 kogellamp, de kleinste lamp van het merk, is nu ook verkrijgbaar in een White and Color Ambiance variant waarmee je het kleinste hoekje van je huis kan verlichten met warm- tot koelwit licht en wel 16 miljoen kleuren. Deze lamp is ongeveer net zo groot als een golfbal en past qua grootte en vorm zelfs in de kleinste armaturen in het huis.

Met hun nieuwe vormen en uitvoeringen passen de Philips Hue plafondlampen nog beter in elk interieur. Philips Hue Aurelle plafondlamp is nu ook verkrijgbaar in een premium zwarte afwerking in verschillende modellen. Je kan kiezen voor een rond model, een rechthoekig of een vierkant model. Het zwevende ontwerp creëert een gevoel van ruimte en vult de kamer met tinten van warm- tot koelwit licht. De Philips Hue Surimu plafondlamp is nu ook beschikbaar in een ronde vorm met een diameter van 395 mm en een nieuwe vierkante vorm die half zo klein is (300 x 300 mm) als de bestaande vierkante Surimu. De plafondlamp ligt verzonken in het plafond en verspreidt een zachte gloed van kleurrijk of wit licht.Twee nieuwe functies in de app
Philips Hue introduceert ook nieuwe en verbeterde functies in de Hue-app waarmee je nog beter je verlichting kan beheren. Met de brightness balancer kan je de helderheid van afzonderlijke lampen in een entertainmentzone aanpassen in plaats van de lichten als een groep te bedienen. Deze nieuwe functie is ontwikkeld op verzoek van Philips Hue-gebruikers om een betere controle over de lampen te hebben tijdens het kijken naar een film, het luisteren naar muziek of tijdens het gamen. Met behulp van deze nieuwe functie kan je zelf beslissen welk deel van de kamer in de spotlights wordt gezet wanneer je jouw lampen synchroniseert met je tv, film, game of muziek. Bovendien zorgt de functie ervoor dat lampen met verschillende lumenwaarden gelijk kunnen worden gedimd. Een lamp met een een hogere lichtopbrengst (lumen) kan dus tot hetzelfde niveau worden gedimd dan een lamp die een lagere lumenwaarde heeft. Deze functie zal beschikbaar zijn in Q3 en kan worden gebruikt in elk Philips Hue Entertainment-zone.Door een update van de Philips Hue Bridge worden ook de functionaliteiten van de Philips Hue bewegingssensoren uitgebreid om je te helpen er nog meer mee te doen. Op basis van veelvoorkomende feedback zal het aantal tijdslots voor de bewegingssensoren om de gewenste verlichting te activeren toenemen van de huidige twee naar tien. Of je nu kiest voor energiek fel licht in de ochtend, warm licht in de vroege avond om te ontspannen en gedimd licht tijdens de nacht, met deze extra tijdslots kan je jouw verlichting gedurende elk moment van de dag instellen op basis van je dagelijkse routine. Bovendien kan de scène met natuurlijk licht worden geselecteerd als onderdeel één van deze tijdslots, om de zon gedurende de dag na te bootsen. Deze uitgebreide functie is beschikbaar via een update van de Philips Hue Bridge en werkt op elke sensor die je al in bezit hebt en zal naar verwachting in Q3 worden gelanceerd.

Meer informatie:
Signify
www.signify.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.